Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Babagan Kita

Rapid Scaffolding (Engineering) Co., Ltd.

Rapid Scaffolding (Engineering) Co., Ltd. minangka perusahaan terkemuka ing industri perancah ing China. Wiwit didegake ing taun 2003, RS tuwuh tantangan anyar lan sukses terus diwiwiti saka ngregani klien lan karyawan lan komitmen kanggo layanan, kinerja lan kualitas.

Kita ora mung ahli ngrancang lan ngasilake kabeh jinis scaffoldings baja lan sistem formwork, nanging uga nyedhiyakake kanggo ahli scaffoldings aluminium. Produk utama kalebu Ringlock (Allround), Cuplock, Kwikstage, Haky, Frames, Props, lsp.

Perusahaan kita duwe lokasi sing udakara udakara 100km saka Pelabuhan Shanghai, sing jarake mung 30 menit saka Shanghai nganggo sepur lan mobil siji jam. Area lokakarya kalebu udakara 30.000m2, lan gudang udakara 10.000m2.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita