Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Babagan Kita

Rapid Scaffolding (Engineering) Co., Ltd.minangka perusahaan terkemuka ing industri perancah ing China. Wiwit didegake ing taun 2003, RS tuwuh tantangan anyar lan sukses terus diwiwiti saka ngregani klien lan karyawan lan komitmen kanggo layanan, kinerja lan kualitas.

Kita ora mung ahli ngrancang lan ngasilake kabeh jinis scaffoldings baja lan sistem formwork, nanging uga nyedhiyakake kanggo ahli scaffoldings aluminium. Produk utama kalebu Ringlock (Allround), Cuplock, Kwikstage, Haky, Frames, Props, lsp.

asa

Perusahaan kita duwe lokasi sing udakara udakara 100km saka Pelabuhan Shanghai, sing jarake mung 30 menit saka Shanghai nganggo sepur lan mobil siji jam. Area lokakarya kalebu udakara 30.000m2, lan gudang udakara 10.000m2.

Rapid Scaffolding bangga duwe tim ahli teknik lan ahli teknik sing duwe pengalaman lan cocog banget. Miturut panjaluk sing beda saka klien, kita bisa nyedhiyakake macem-macem desain perancah lan formwork. Kita nyedhiyakake layanan mandhiri kanggo proyek apa wae.

Kita duwe tim produksi sing akeh pengalamane, sing njaga level paling dhuwur ing saben tahap kemajuan produksi. Saben tim buruh dipimpin dening supervisor sing ngawasi saben dinane kerja. Sistem las otomatis lan robot digunakake kanthi umum. Kita nggawe mesin plank baja anyar, sing nambah kapasitas produksi plank, sekitar 1.000 pcs saben dina. Karo buruh sing duwe pengalaman, mesin canggih lan manajemen sing apik, kapasitase kira-kira 25.000 ton saben taun.

Kita duwe sistem kontrol kualitas lengkap, sing njamin kualitas produk lan njamin kabeh proses amarga jadwal. Rapid Scaffolding (Engineering) Co., Ltd. wis entuk Akreditasi ISO9001, CE, ISO14001, OHSAS18001. Kabeh sistem perancah kita diuji kanggo konfirmasi menyang ANSI A10.8, AS / NZS1576.3, standar Jepang JIS.