Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Tur Pabrik

Perancah cepet duwe peralatan otomatis sing maju, sing bisa nyedhiyakake produksi khusus perancah kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda kanthi pengalaman taun.

Perancah cepet bisa nyedhiyakake produksi khusus perancah adhedhasar pengalaman taun lan tipe manajemen otomatis lan digital ERP.

Perancah cepet wis lulus sertifikasi Standar Produksi Keamanan, lan kanthi aktif ditindakake Sistem mutu ISO9001: 2008, Sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan OHSAS18001 sistem manajemen keamanan kesehatan kerja. Nduwe kemampuan produksi maju lan ngrampungake peralatan proses produksi. Mesin las kanthi lengen las robot impor ngoptimalake produksi lan proses pabrikan produk, efisiensi produksi sing luwih apik lan kualitas produk.

Perancah cepet nggawe kemitraan strategis karo Universitas South East lan mlebu perjanjian kerja sama jangka panjang; pabrik uga kerja sama karo Universitas Shanghai Jiao Tong, nyadari produksi otomatis kanthi teknologi sing hebat.

Perancah Cepet bisa nyedhiyakake pilihan sing dituju kanggo memenuhi macem-macem kabutuhan ing macem-macem industri.

Produk Perancah Cepet sing disetujoni dening EN 12811-1: 2003 standar, lan CE, SGS, ANSI10.8, sertifikasi AS / NZS 1576.3, kita minangka anggota SAIA. Perancah Cepet nindakake macem-macem jinis pangolahan sampel, desain lan produksi sampingan ing saindenging jagad. 

Rapid Scaffolding duwe kapasitas produksi independen, anjog ing jalur produksi otomatis lan kapasitas produksi dhuwur sing bisa memenuhi sawetara proyek sing dibangun permintaan.

dfb