Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Kualitas Tinggi Dhuwur Ringlcok Scaffolding Diagonal Brace kanthi SGS, ANSI, CE

Katrangan singkat:

Kualitas tinggi Ringlcok Allround Scaffolding Diagonal Brace, SGS, ANSI, CE CERTIFICATION, China Scaffolding

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kualitas Tinggi Dhuwur Ringlcok Scaffolding Diagonal Brace kanthi SGS, ANSI, CE

Spesifikasi

Standar / Vertikal Q345 Φ60orΦ48 * 3.2mm, Panjang: 0.2 / 0.35 / 1.0 / 1.5 / 2.0 / 3.0m
Diagonal Q195Φ42 * 2.5mm
Lingkaran DIsc Q345BΦ133 * 10mm, kanthi 8 bolongan
Kapasitas nggawa ∅60 bisa tekan 20T ∅48 bisa tekan 17T
Wektu layanan Luwih saka 20 taun
Pangiriman 20 dina sawise deposit

Sertifikasi Kualitas Perancah

Kualitas, keamanan lan efisiensi biaya minangka komitmen .Kami minangka mitra tulus kanggo kabeh klien, tanpa dipikirake ukurane. Ing saindenging jagad.

图片2

图片3

Pengepakan Perancah

Perancah cepet duwe pengalaman sugih lan peralatan otomatis canggih, sing bisa nyedhiyakake produksi khusus perancah kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda.

图片1

 

Proyek Perancah Kita

Kita makili perancah keamanan lan kualifikasi liwat proyek konstruksi.
Rasakake Kualitas liwat produk. Kita nambah kanthi apik.

图片4图片5图片6

FAQ:

1. Sapa kita iki?

Rapid Scaffolding minangka anak perusahaan Xishan No.3 Construction Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 实业 实业 有限公司). Bisnis kasebut nuduhake desain scaffold & formwork, manufaktur, sewa & kontrak.

2. Kapan Perancah Cepet didegake?

2004

3. Ana ing endi lokasi Perancah Cepet?

Rapid Scaffolding dununge ing Wuxi, sing dununge adoh banget, jarake mung 30 menit saka Shanghai nganggo kereta api lan sakjam nganggo mobil, uga 100km saka Pelabuhan Shanghai. Alamaté ora 107 107 Jalan Xigang Barat, Distrik Xishan, Kota Wuxi, Provinsi Jiangsu, China.

4. Sepira gedhene toko kerja?

Jembaré 100.000 meter persegi, jembaré bangunan ambané 15.000 meter persegi

5. Apa Rapid Scaffolding duwe hak independen kanggo ngimpor lan ngekspor?

Nggih

6. Pira kapasitas produksi Rapid Scaffolding saben taun?

25.000T / taun

7. Kepiye cara kontak karo Perancah Cepet?

Sampeyan bisa ngirim E-mail menyang sales@rapid-scaffold.com utawa nelpon + 86-510-83796833 langsung.

8. Kapan aku bisa njaluk kutipan sawise priksaan?

Ing 24 jam.

9. Jam pira kiriman?

Umume ngomong, 30-45 dina sawise nampa prabayar.

10. Apa bisa Perancah Cepet nyedhiyakake conto?

Nggih Yen conto umume lan ing jumlah sithik, gratis. Yen sampel ora umum lan macem-macem jinis, bakal dikenani biaya.

11. Apa sistem manajemen kualitas?

Perancah cepet wis lulus sertifikat mutu internasional ISO

12. Apa desain Perancah Cepet lan nggawe produk anyar?

Rapid Scaffolding bangga nawakake tim ahli teknik lan ahli teknik lan ahli teknis sing duwe pengalaman lan cocog. Dheweke bisa ngrancang lan nggawe produk anyar miturut panjaluk sampeyan.

13. Apa perawatan permukaan saka perancah kasebut?

HDG, EP, PC lan dicet.

14. Apa rasio Seng?

8% plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% saka 2.3-3.0mm.

15. Kepiye nyimpen perancah kasebut?

Kanggo rencana perancah sing EP, PC lan dicet, disaranake disimpen ing ruangan sing berventilasi lan garing. Kanggo scaffolding sing HDG rampung, ora ana syarat khusus.

16. Suwene umur produk sampeyan?

Umur produk galvanis sing dicelupake udakara 10 nganti 15 taun, gumantung karo kahanan tartamtu.

17. Apa bedane saka sistem Ringlock lan Octagonlock?

Wangun: Dering disk lan disk Octagon.2) Bahan: Dering disk dipencet, dene disk Octagon ditempa. 3) Wedge: Wedge ringlock dipencet nalika Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nggunakake spigot nalika Octagonlock nggunakake krah 5) Ringlock nggunakake kerah pangkal nalika Octagonlock ora


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Sapa kita iki?

    Rapid Scaffolding minangka anak perusahaan Xishan No.3 Construction Industrial Co., Ltd (无锡 市 锡山 三 建 实业 实业 有限公司). Bisnis kasebut nuduhake desain scaffold & formwork, manufaktur, sewa & kontrak.

    2. Kapan Perancah Cepet didegake?

    2004

    3. Ana ing endi lokasi Perancah Cepet?

    Rapid Scaffolding dununge ing Wuxi, sing dununge adoh banget, jarake mung 30 menit saka Shanghai nganggo kereta api lan sakjam nganggo mobil, uga 100km saka Pelabuhan Shanghai. Alamaté ora 107 107 Jalan Xigang Barat, Distrik Xishan, Kota Wuxi, Provinsi Jiangsu, China.

    4. Sepira gedhene toko kerja?

    Jembaré 100.000 meter persegi, jembaré bangunan ambané 15.000 meter persegi

    5. Apa Rapid Scaffolding duwe hak independen kanggo ngimpor lan ngekspor?

    Nggih

    6. Pira kapasitas produksi Rapid Scaffolding saben taun?

    25.000T / taun

    7. Kepiye cara kontak karo Perancah Cepet?

    Sampeyan bisa ngirim E-mail menyang sales@rapid-scaffold.com utawa nelpon + 86-510-83796833 langsung.

    8. Kapan aku bisa njaluk kutipan sawise priksaan?

    Ing 24 jam.

    9. Jam pira kiriman?

    Umume ngomong, 30-45 dina sawise nampa prabayar.

    10. Apa bisa Perancah Cepet nyedhiyakake conto?

    Nggih Yen conto umume lan ing jumlah sithik, gratis. Yen sampel ora umum lan macem-macem jinis, bakal dikenani biaya.

    11. Apa sistem manajemen kualitas?

    Perancah cepet wis lulus sertifikat mutu internasional ISO

    12. Apa desain Perancah Cepet lan nggawe produk anyar?

    Rapid Scaffolding bangga nawakake tim ahli teknik lan ahli teknik lan ahli teknis sing duwe pengalaman lan cocog. Dheweke bisa ngrancang lan nggawe produk anyar miturut panjaluk sampeyan.

    13. Apa perawatan permukaan saka perancah kasebut?

    HDG, EP, PC lan dicet.

    14. Apa rasio Seng?

    8% plank, 6% tabung 3.0-4.0mm, 7% saka 2.3-3.0mm.

    15. Kepiye nyimpen perancah kasebut?

    Kanggo rencana perancah sing EP, PC lan dicet, disaranake disimpen ing ruangan sing berventilasi lan garing. Kanggo scaffolding sing HDG rampung, ora ana syarat khusus.

    16. Suwene umur produk sampeyan?

    Umur produk galvanis sing dicelupake udakara 10 nganti 15 taun, gumantung karo kahanan tartamtu.

    17. Apa bedane saka sistem Ringlock lan Octagonlock?

    Wangun: Dering disk lan disk Octagon.2) Bahan: Dering disk dipencet, dene disk Octagon ditempa. 3) Wedge: Wedge ringlock dipencet nalika Octagonlock ditempa. 4) Spigot: Ringlock nggunakake spigot nalika Octagonlock nggunakake krah 5) Ringlock nggunakake kerah pangkal nalika Octagonlock ora

  • Produk sing gegandhengan