Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Warta

  • Proyek perancah -Somorrowland Of the Disneyland Park, Shanghai

    Proyek Tomorrowland ing Shanghai Disneyland dununge ana ing pojok kidul mangulon taman kasebut. Kanggo ngrampungake sajrone periode pambangunan sing dijadwalake, tembok pemisahan internal dimaksudake kanggo dibangun bebarengan Mangkono, kita nggunakake scaff ringlock ...
    Waca liyane
  • Bahan standar perancah, kenapa kita milih Q355.

    Akeh pelanggan sing takon babagan materi standar, lan akeh kanca sing tuku perancah ringlock ora ngerti sebabe kita nggunakake Q355 (Q345) ing pilihan bahan standar, uga ana akeh standar kanthi cap baja Q355 sing diukir ing pasar, nanging dicampur karo bahan Q235 ....
    Waca liyane
  • Casting cilik, bedane gedhe! Napa kita mekso nggunakake proses gelas banyu? (2)

    Warta pungkasan sing dibahas babagan rega konektor kaca banyu 2 kali lipat saka konektor cor pasir. Dadi, akeh mitra sing bakal bingung, kenapa kita isih milih proses gelas banyu? Ayo dakcritakake babagan sawetara masalah konektor cor pasir ing pasar saiki: 01. Penampilan sing kurang apik T ...
    Waca liyane
  • Casting cilik, bedane gedhe! Napa kita mekso nggunakake proses kaca banyu? (1)

    Casting minangka bagean saka biaya aksesoris perancah Ringlock sing luwih larang, kualitas kasebut langsung mengaruhi stabilitas lan keamanan simpul perancah lan umur layanan perancah kasebut, mula ing pilihan casting, kita uga kudu polesan mripat. Dina iki kita pengin ngomong babagan ...
    Waca liyane
  • Mbusak urutan Perancah

    Perancah Ringlock kudu dipasang lan dibongkar kanthi urutan tartamtu. Sawetara wong ngira yen degdegan kudu ditindakake kanthi urutan, lan ora dadi masalah nalika dibongkar, bisa dibongkar kanthi santai, nyatane, pembongkaran perancah kasebut uga dibutuhake kanggo negesake utawa ...
    Waca liyane
  • 2021 Industri perancah Langsung Langsung Canton

    Rapid Scaffold (Engineering) Co., Ltd melu industri streamaff 2021 Canton Fair Live ing 04/15 / 2021-04 / 24/2021, welcome kanggo ngunjungi stan kita. Situs web stream Live yaiku https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-eae3-08d7ed79f5d1/ Wuxi Rapid ...
    Waca liyane
  • Cara ngadhekake lan nggunakake scaffolds kanthi aman

    Perancah perlu kanggo pangopènan bangunan lan bangunan. Panganggone perancah sing bener kanggo njaga keamanan sampeyan lan wong liya. Entuk scaffolding minangka pilihan liyane kanggo nggunakake tangga. Siji kaluwihan nggunakake scaffolding pigura yaiku nyedhiyakake area kerja lan mobilitas sing luwih gedhe. Iki nyedhiyakake platfo ...
    Waca liyane
  • Nyewakake Produsen Perancah Huaji Machinery Manufacturing Co., Ltd.

    Pabrik kasebut ana ing Wuxi, Jiangsu. Pabrik kasebut dipérang dadi rong bidang, lokakarya produksi lan gedhung kantor. Dhuwur lantai pertama lokakarya produksi yaiku 10.95m. Ndhuwur ndhuwur atap bangunan kantor yaiku 16,5m. Dhuwur sistem dhukungan formwork kanggo ...
    Waca liyane
  • Cara nambah ilmu keamanan scaffolding nalika dikunci

    Saben industri ing saindenging jagad saiki kena pengaruh pandemi COVID-19, paling ora industri perancah. Nalika nerangake profesional perancah, para pamula lan sing duwe pengalaman, latihan iku penting banget ing saben tahap karir Scaffolders. Kahanan saiki wis ...
    Waca liyane