Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Mbusak urutan Perancah

Perancah Ringlock kudu didegake lan dibongkar kanthi urutan tartamtu. Sawetara wong mikir yen ereksi kudu ditindakake kanthi urutan, lan ora dadi masalah nalika dibongkar, bisa dibongkar kanthi santai, nyatane, pembongkaran perancah uga dibutuhake kanggo negesake urutan kasebut, mung luwih gampang ngilangi urutan perancah supaya bisa entuk asil kaping pindho kanthi setengah gaweyan.

(1) copot sisih ndhuwur pegangan tangan lan pagar saka tali, lan banjur copot piring sikil (utawa bingkai horisontal) lan tangga, banjur copot dhukungan truss lan gunting horisontal.

(2) Diwiwiti saka tali ndhuwur, copot dhukungan silang, banjur copot dasi tembok ndhuwur lan scaffold bingkai ndhuwur.

(3) Terus copot perancah bingkai lan aksesoris ing langkah kaping loro. Dhuwur cantilever scaffold ora ngluwihi telung langkah, yen ora kena dasi sementara.

(4) dismantle mudhun sinkronis terus-terusan. Kanggo hubungan tembok, dhukungan ledger horisontal dawa lan gunting, mung bakal dicopot sawise scaffold dibongkar menyang bingkai span sing relevan.

(5) mbusak standar, scaffold pigura ngisor lan bagean liyane.

(6) copot dhasar lan copot piring pad lan blok pad.


Wektu kiriman: Apr-19-2021