Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Proyek perancah -Somorrowland Of the Disneyland Park, Shanghai

Besok proyek Shanghai Disneylanddununge ing pojok kidul-kulon taman. Kanggo ngrampungake sajrone periode pambangunan, tembok pemisahan internal dimaksudake kanggo dibangun ing wektu sing padha sajrone instalasi MEP. Mangkono, kita nggunakakeperancah ringlock. Perancah kasebutkudu nyedhiyakake platform operasi kanthi ketinggian 9m, bebarengan karo landasan manuk lan platform operasi ing sakiwa tengene. Ruang operasional 30cm dibutuhake ing antarane tembok pemisahan lan tembok njero. Amarga trek, bridleway, lan trek hiburan wis rampung, kita kudu ngindhari fasilitas kasebut. Ukuran proyek iki yaiku 9500m³, lan periode konstruksi dijangka 15 dina.

Kita nggunakake jinis B perancah kunci ring kanggo proyek iki, apa karo papan waja, tangga baja lan toeboard baja.
Jarak antarane standar yaiku 2m × 2m, lan jarak vertikal yaiku 1.5m. Papan baja khusus dilebokake ing area kerja minangka platform operasi.

Masalah utama sing ditanggulangi yaiku:
1. Nyedhiyakake platform operasi konstruksi setinggi 9 meter kanggo nyemprotake atap lan instalasi MEP. Papan baja dipasang ing papan sing susunan bar horisontal lumayan biasa.
2. Sinar baja ing sekitar kudu disemprot, mula kudu ana ruang kerja ing sakiwa tengene wilayah kasebut. Mangkono papan kerja ing sakubenge ditutupi papan baja.
3. Nyedhiyakake papan sing pas ing antarane pemisahan internal lan platform konstruksi. Pambangunan tembok pemisahan dipérang dadi rong prosedur kerja, yaiku instalasi lan lukisan. Instalasi mbutuhake papan sing cukup amba ing antarane platform konstruksi lan partisi internal, nalika nglukis kudu nggawe platform konstruksi supaya bisa nyedhaki partisi internal. Ing wilayah iki, ana celah gedhe antarane scaffold asli lan tembok. Dadi sawise rampung ngemot papan baja, kita nggunakake pipa baja & kopling kanggo suplemen (deleng gambar bingkai tembok).
4. Nyedhiyakake permukaan kerja kanggo nyemprotake kolom baja ing wilayah iki. Desain kasebut ora kalebu permukaan operasi kolom baja kanthi khusus. Mula, kita kudu nggunakake scaffold minangka struktur prewangan utama. Lan mengko, kita nyiyapake permukaan operasi kanthi pipa baja, kopling lan papan kayu ing scaffold.
5. Loro tangga kanthi akses ing lantai dhasar diwenehake.

 

Nindakake proses kosong
Nalika perancahdipasang, saben komponen kudu ngindhari trek hiburan ngisor, lan ninggalake ruang operasi kanggo pambangunan tembok partisi njero. Tembok partisi njero dibangun kanthi dhuwur udakara 7.5m, lan sisih ndhuwur duwe papan kanggo nggunakake anggota kosong. Perancah operasi ditindakake nggunakake komponen truss 4m utawa 6m, pipa baja I lan baja 16, lsp.
Nalika potongan truss digunakake, irisan ing sisih loro kudu dikencengi, lan buku gedhe kudu dipasang ing arah potongan truss supaya truss truss ora stabil (kaya sing ditampilake ing Gambar 7).


Wektu kiriman: Mei-07-2021