Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Bahan standar perancah, kenapa kita milih Q355.

Akeh pelanggan sing takon babagan materi kasebut standar, lan akeh kanca sing tuku perancah ringlock ora ngerti sebabe kita nggunakake Q355 (Q345) ing pilihan bahan standar, uga ana akeh standar kanthi cap baja Q355 sing diukir ing pasar, nanging dicampur karo bahan Q235. Kanggo fenomena ing ndhuwur, kitaRapid Scaffolding (Engineering) Co., Ltd.., minangka kepala editor "spesifikasi teknis keamanan scaffold Cina", bakal menehi analisis saka sudut pandang konstruksi, kanggo nerangake masalah "standar materi Q235"!

Kaping pisanan, aku nerangake apa tegese Q355 lan Q235.

Q345 (Q355) yaiku salah sawijining jinis baja, baja paduan sing sithik. Digunakake kanthi akeh ing Jembatan, kendaraan, kapal, bangunan, kapal tekanan, peralatan khusus, lsp. "Q" tegese kekuatan panen, lan 345 tegese kekuatan ngasilake baja iki yaiku 345MPa.

Baja struktural karbon biasa Q235 uga diarani baja A3. Plat baja-struktural karbon umum minangka jinis bahan baja. Q nggambarake watesan panen saka jinis bahan iki, lan 235 ing sisih mburi nuduhake nilai panen saka jinis iki materi, sing udakara 235MPa.

Yen bahan standar perancah kunci dering yaiku Q235, kapasitas bantalan mung 87% saka Q355. Kapasitas standar standar biasane 90% saka kapasitas bantalan sing diidini, yaiku 47,4kN. Yen bahan standar diganti dadi Q235, nilai desain / kapasitas bantalan sing diidini standar yaiku = 47,4 / 46,1 = 103%, sing ngluwihi kapasitas bantalan sing diidini lan bisa uga duwe bahaya bahaya.

Kaya sing wis dingerteni, rekayasa perancah kalebu salah siji saka sepuluh sumber bebaya utama ing teknik konstruksi, lan standar kasebut minangka batang pasukan sing paling penting ing sistem perancah kunci cincin, mula ing pilihan materi, kita kudu mriksa kanthi ketat!


Wektu kiriman: Apr-27-2021