Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Casting cilik, bedane gedhe! Napa kita mekso nggunakake proses kaca banyu? (1)

Casting minangka bagean saka biaya sing luwih dhuwur saka Perancah ringlock aksesoris, kualitas langsung mengaruhi stabilitas lan keamanan simpul perancah lan umur layanan saka perancah, mula ing pilihan casting, kita uga kudu polesan mripat. Dina iki kita pengin ngobrol babagan casting.

Casting utama scaffold ringlock yaiku: konektor ledger, konektor braket diagonal. Saiki, ana rong proses utama casting perancah ringlock, sing siji yaiku casting pasir, sing liyane yaiku gelas banyu, apa bedane loro proses kasebut, kepiye cara milih? Ayo dakcritakake karo sawetara pengalaman.

Nerangake proses cor wedhi lan gelas banyu

Casting kaca banyu

Kaca banyu minangka bahan pengikat lan pasir kuarsa dicampur ing proporsi tartamtu kanggo nggawe pasir cetakan, sing bisa diobati kanthi nyebul karbon dioksida sawise nggawe cetakan, lan cethane diangkat, ditutup lan diwutahake ing casting.

Cast casting wedhi

Pasir kuarsa digawe panas ing mesin campuran pasir, lan resin, agen obat lan agen anti semen ditambahake kanggo nggawe permukaan pasir kuarsa ditutupi lapisan film resin. Sawise dicampur seragam, wedhi kuarsa diluncurake kanggo siyap lan remuk siyaga, lan panggunaan kudu digawe panas lan bisa diobati.

Umume, produksi wedhi Pasir larang regane murah; Produksi kaca Banyu murah lan regane larang. Miturut rega pasar, rega konektor kaca Banyu 2 kali lipat saka konektor cor pasir!


Wektu kiriman: Apr-25-2021