Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Casting cilik, bedane gedhe! Napa kita mekso nggunakake proses gelas banyu? (2)

Warta pungkasan sing ngomong babagan rega konektor kaca banyu  yaiku 2 kali konektor cor wedhi.

Dadi ,akeh mitra bakal rumangsa bingung, ngopo kita isih pilih proses gelas banyu?

Ayo dakcritakake babagan sawetara masalah casting pasir konektor ing pasar saiki:

01. Rupane ora apik

Kualitas tampilan ing tangan siji yaiku tampilan umume produk yaiku mlarat, luwih langsung, buku besar bakal akeh fenomena plating kebocoran ing galvanis proses, amarga saka lumahing atos banget, iku bakal nyuda umur layanan produk.

02.Akeh pori internal

Masalah pori internal biasane ditemokake ing rong aspek:

1) Pori-pori kasebut ana ing dhasar konektor, sing bakal sabab pori-pori ing lapisan las lan mengaruhi kualitas las nalika ngelas karo pipa;

2) Anane pori nyuda kekuwatan sakabehe konektor, nyebabake kerusakan ing konektor lan asil ing kethokan kabeh buku besar.

03.luwih akeh Burr, kontrol presisi dimensi sing kurang apik

Akeh burrs ing konektor ora mung mengaruhi kualitas tampilan, nanging uga mengaruhi goresan para pekerja sajrone operasi. Sing paling penting yaiku uga bakal mengaruhingadek. Yen burrs kasebutora dicopot lan didegake ing wektu, kualitas sakabèhé sawise welding bakal ora bisa memenuhi standar, sing mengaruhi kualitas lan keamanan produk.

Miturut pengalaman kita, ing konektor kaca banyu proses ing cetakan casting, yaiku salah siji cetakan, struktur umume stabil; Ing proses casting wedhi konektor, cetakan dipisahake.

Adhedhasar alasan ing ndhuwur, luwih akeh pelanggan milih gelas banyu konektor kanthi rega unit sing luwih dhuwur.


Wektu kiriman: Apr-26-2021