Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Proyek

  • Shoring Projects In Wuhu Railway Station Anhui Province

    Proyek Shoring Ing Stasiun Kereta Api Wuhu Provinsi Anhui

    Stasiun Kereta Api Wuhu, kanthi jembar 50.000 m2, minangka stasiun paling gedhe ing jalur Nanjing nganti Railway Anqing Antar-kutha ing Propinsi Anhui. Ing proyek iki, Rapid Scaffolding diajeni kanggo nyedhiyakake perancah sistem minangka shoring, ing balok gedhe 2,2 × 2,4m, nggunakake 0,9 × 0,9m ...
    Waca liyane
  • Shoring System And Formwork Of Hong Kong- Zhuhai-Macau Bridge

    Sistem Shoring lan Formwork Kreteg Hong Kong- Zhuhai-Macau

    Jembatan Hong Kong-Zhuhai -Macau minangka proyek konstruksi terus-terusan sing kasusun saka serangkaian jembatan, terowongan, lan pulau-pulau buatan sing bakal nyambung Hong Kong, Macau lan Zhuhai. Perancah sistem lan formwork sing dirancang dirancang kanggo digunakake ing salah sawijining pulau ...
    Waca liyane
  • The Beijing Olympic Games One Year Countdown Event Stand

    Pameran Acara Countdown Olimpiade Beijing

    Minangka acara mundur total setaun kanggo Olimpiade Beijing tanggal 8 Agustus 2007. Pejabat lan perwakilan IOC saka 205 negara lan wilayah melu acara perayaan kasebut. Perusahaan Parancah Cepet entuk dhiri saka Pusat Opening lan Operasi Penutupan Olimpiade Beijing babagan ...
    Waca liyane
  • Taiwan’S Formosa Plastics Corporation

    Perusahaan Plastik Formosa Taiwan'S

    Waca liyane
  • Rapid Scaffolding Used As Maitenance Work In Asia Symbol Factory

    Perancah Cepet Digunakake Dadi Pakaryan ing Pabrik Simbol Asia

    Pabrik sekunder Simbol Asia minangka lini produksi tunggal paling gedhe ing saindenging jagad. Dheweke kudu nggawe pabrik ing saben taun dadi pengawasan rutin. Perancah Cepet nyedhiyakake bahan kasebut kanggo digunakake kanthi mateng, lan mung butuh 24 jam kanggo ngrampungake ...
    Waca liyane
  • Shoring Scaffolding And Formwork For National Exhibition And Convention Center (Shanghai)

    Nuduhake Perancah lan Formwork Kanggo Pameran Nasional lan Pusat Konvensi (Shanghai)

    Jembar udakara 855.946.8 meter persegi. Perancah Cepet nindakake proyek formwork pameran Ekspo China (Blok Utara) Teknik EPC (Bagean Loro). Sub-proyek formwork area bale dhuwur C1 16m. Zona C1 ing lantai paling dhuwur 5 lantai kanthi dhuwur bangunan 32m, Ti ...
    Waca liyane
  • Nantong Sport Convention And Exhibition Center

    Pusat Pameran lan Pameran Olahraga Nantong

    15 Oktober 2006, game olahraga kaping 16 Provinsi Jiangsu lan pertunjukan sore sing dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Olahraga Nantong. Pusat Pameran lan Pameran Olahraga Nantong dijenengi "stadion nasional Cina Selatan", total investasi 2200 Yuta RMB, iku stadion tinju sing nggunakake ...
    Waca liyane
  • Shoring Formwork For Nanjing Metro

    Nuduhake Formwork Kanggo Nanjing Metro

    Stasiun kereta bawah tanah Nanjing dirancang minangka stasiun platform pulau ngisor 2-teluk lan 2 lantai. Ruang bawah ruang paling ngisor loro yaiku 6.28m, lan ruang paling ngisor siji 4,85m. Struktur utama stasiun dibangun kanthi nggunakake metode open cut, lan struktur kothak lemah 2-teluk lan 2 lantai. Dimensio ...
    Waca liyane
  • Nanjing Lukou International Airport Shoring Projects

    Proyek Sharing Bandara Internasional Nanjing Lukou

    Proyek saluran bandara Nanjing Lukou International Airport (bagean F1-3), dununge ana ing terminal anyar kidul, udakara udakara 796 m, kalebu slot kotak culik dobel lan dalan umum. Dhuwur maksimal 9,8 m. Proyek ekspansi fase kaping pindho yaiku 1100 mm. Baja kunci disk ...
    Waca liyane