Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 1983

Sejarah Cepet

2014

2014. September Lokakarya anyar perancah cepet diwiwiti.
2014.Mungkin sistem penyiyapan Rapid kasedhiya kanggo IAAF 2014

2013

2013. Ag Rapid Scaffolding lulus akreditasi ISO14001 lan OHSAS18001
2013. Mar Produk saka Rapid Scaffolding lulus tes Standar EN 12811-1: 2003, lan entuk Sertifikat CE.
2013 Maret Produk Rapid Scaffolding lulus tes Standatd EN 12811-1: 2003, lan entuk Sertifikat CE.

2012

2012 Jun, Perancah Cepet nyedhiyakake formwork lan perancah kanggo Proyek Jembatan HongKong-ZhuHai-Macao.
2012 Jan Rapid Scaffolding melu Pertunjukan Beton Amerika.
April Rapid Scaffolding melu Canton Fair.
Muga Perancah Cepet gabung karo Asosiasi Perancah Amerika SAIA.

2011

2011 Mar, Perancah cepet ngembangake toko kerja dadi 12000 meter persegi, kemampuan produksi mundhak dadi 10000 T / taun.
2011 Juni Produk-produk Perancah Cepet ketemu karo Australia Standar AS.
Juli Produk saka Perancah Cepet ngliwati Standar Ansi10.8 Amerika Serikat.
Agt Rapid Scaffolding melu Pertunjukan Beton Brasil.
Nov Spesifikasi Teknis Nasional sing ditulis dening Rapid Scaffolding dileksanakake.

2010

2010 Mei, perancah cepet ngembangake lokakarya lan nambah lini produksi anyar. Kemampuan produksi mundhak dadi 5000T / taun.
2010 Januari Rapid Scaffolding gabung karo Asosiasi Bekas Tiongkok
Februari Perancah Cepet nyedhiyakake tahapan kanggo Eksposisi Shanghai.
Agt Rapid Scaffolding nyedhiyakake tataran telung puluh ewu wong kanggo F1 ing Korea.
Nov Rapid Scaffolding nyedhiyakake tahapan lan perancah cahya kanggo Game Asia Guangzhou.

2009

2009 Maret Rapid Scaffold nyedhiyakake scaffold kanggo pesawat ing Bandara Thailand.
Agt Rapid Scaffolding nggayuh Sertifikat Sistem Mutu ISO9001: 2008.

2008

2008 Agustus. Perancah Cepet nyedhiyakake tahapan lan perancah cahya kanggo Olimpiade Beijing.

2007

2007 Sept, Perancah Cepet nyedhiyakake panggung lan perancah ringan kanggo Olimpiade Khusus Olimpiade Dunia 2007
2007 Mei, Perancah Cepet pindhah menyang lokakarya lan kantor anyar, tambah dadi 60 wong.

2006

2006 Mar, Perancah Cepet lulus akreditasi ISO 9001: 2000 Sistem Manajemen Mutu Internasional.